Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist Realitatea TV, ameninţat de un SPP-ist

Realitatea

Un incident grav a avut loc miercuri seata, în faţa sediului Realitatea TV. Jurnalistul Alexandru Căutiș a fost agresat verbal de un bărbat, imediat după ce a părăsit platoul emisiunii "Jocuri de putere", moderată de Rareș Bogdan.

Acesta a fost amenințat de un SPP-ist, în fața sediului Realitatea TV, imediat după dezvăluiri făcute despre Dragnea, făcute în cadrul emisiunii "Jocuri de putere".

"Ca o coincidență, acest bărbat a venit înspre mine. Este vorba despre fostul șofer al domnului Miron Mitrea, actual angajat al SPP. L-am întrebat dacă are treabă cu mine și el mi-a spus 'Ai grijă de tine'. Am mai rămas puțin de vorbă cu domnul Părpălea, când acest domn, care cred că a venit cu unul dintre invitații din platou, a venit la mine și m-a amenințat", a declarat Alexandru Căutiș, în cadrul unei intervenții telefonice la Realitatea TV, scrie realitatea.net.

În urma unui schimb de replici acide în platoul emisiunii "Jocuri de putere" între jurnalistul Rareș Bogdan și unul dintre invitații săi, se pare că agresorul este SPP-istul deputatului UNPR Eugen Nicolicea, mai scrie sursa citată.

Vezi AICI dezvăluirile despre Dragnea din emisiunea de la Realitatea TV!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.