Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista cu cea mai mare audiență în televiziunile de știri din România, reacție dură: 'Mai tarziu sau mai devreme o sa plătiți!'

YouTube
colectiv

Simona Gheorghe, jurnalista cu cea mai mare audiență în televiziunile de știri din România, a scris pe Facebook despre Cazul Colectiv, care a revenit în actualitate odată cu noile imagini apărute în spațiul public, în care se vede cum au acționat pompierii.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

"In cazul Colectiv totul a fost un dezastru. Totul. De la aprinderea focului si pana la finalul operatiunii de salvare. Si apoi moartea rand pe rand a celor pe care s-au laudat ca i-au salvat. Ma uit la Arafat. Ce ai fost si ce ai ajuns? Ai venit ca un salvator si poti pleca gropar din fruntea unei institutii de baza! Tragic! Institutii de forta ale statului nu au invatat nimic dupa Colectiv. Nimic din greselile pe care le-au facut, pe care le stiu dar nu vor sa le recunoasca! Si asta e o tragedie sa stiti. Sa vezi seful salvatorilor injurand mortii! Sa vezi pompierii carand ranitii pe niste lemne gasite la fata locului! Suntenti niste inconstienti! Mai tarziu sau mai devreme o sa platiti!", a declarat Simona Gheorghe, realizatoarea emisiunii "România Exclusiv", de la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.