Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistă din Constanța, `cartonaș roșu` pentru simulare: primarul Constanței prezintă FILMAREA (Video)

captura Facebook
Vergil Chitac jurnalista Emilia Mihăilă

Primăria Constanța a publicat imaginile care arată interacțiunea dintre jurnalista Emilia Mihăilă de la Sky FM și primarul Constanței, Vergil Chițac. În filmările de pe camerele de securitate se observă că primarul Constanței nici măcar nu a atins-o pe jurnalista Emilia Mihăilă.

Jurnalista l-a acuzat public pe primarul Constanței că ”a tras ușa, m-a împins și mi-a prins mâna la ușă”. Filmarea arată că totul este o fabulație.

Înainte de publicarea imaginilor, mai multe publicații, jurnaliști și politicieni au condamnat gestul primarului.

Jurnalista constănțeancă s-ar fi dus la Institutul Național pentru Medicină Legală pentru a-și scoate certificat prin care să ateste că a fost agresată, dar funcționarii de la IML i-au spus că nu are nimic și nu se justifică emiterea unui certificat medico-legal.

Filmarea de pe camere de securitate arată că jurnalista nu a acuzat nici un fel de lovitură. Mai mult decât atât, își folosește mâna pe care a afirmat că ar fi fost prinsă la ușă, pentru a ține reportofonul, timp în care îl urmărea pe primar pentru a obține declarații.

Primarul Vergil Chițac a negat acuzațiile imediat după ce jurnalista l-a acuzat că i-ar fi "prins mâna la ușă" și a bruscat-o. Acum are însă și dovada. În filmare se observă cum jurnalista îl urmărește pe primar cu reportofonul (sau telefonul) în mână. În tot acest timp, pe culoarele instituției Prefectului și ale Primăriei, jurnalista încearcă să obțină o declarație de la primar, urcând de repetate ori reportofonul pentru a stârni o reacție. Imaginile filmate arată însă că în nici un moment primarul sau altcineva nu a împiedicat-o pe jurnalistă să își facă treaba.

Jurnalista nu a obținut nici o declarație, dar s-a ales cu o bombă de presă. "Primarul care i-a prins mâna la ușă și a împins-o", bombă ulterior dezamorsată de imaginile de pe camerele de supraveghere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.