Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista, reclamata de PSD la Politie pentru rezultatele din Noua Zeelanda pe Facebook

facebook

O jurnalista a unui site de stiri si a postului de radio Europa FM a fost reclamata la politie de PSD Hunedoara pentru ca in ziua alegerilor a postat pe Facebook rezultatele de la sectia de votare din Noua Zeelanda care il dadeau castigator pe Klaus Iohannis, candidatul PSD Victor Ponta clasandu-se abia pe locul 4 cu doar 7 voturi.

„Procesul electoral în Noua Zeelandă s-a închis: Klaus Iohannis 66, Monica Macovei 28, Elena Udrea 13, Victor Ponta 7, Calin Popescu Tariceanu 6, Corneliu Vadim Tudor 6, Teodor Melescanu 2, Funar 4, Dan Diaconescu 2, Kelemen Hunor 1”, scria duminica pe Facebook jurnalista Monalise Hihn.

PSD Hunedoara sustine ca aceasta postare ar fi fost de natura sa influenteze electoratul in ziua votului si au depus o plangere impotriva acesteia la Biroul Electoral Judetean pe 2 noiembrie.

Jurnalista a fost chemata joi la audieri la Politie in urma acestei plangeri.

„Am fost anunţată că împotriva mea a fost formulată o plângere, la care a fost alăturat şi un print screen cu postările de pe Facebook, de către un jurist care reprezintă Organizaţia Judeţeană PSD Hunedoara. Acesta a reclamat la BEJ Hunedoara că informaţiile pe care le-am postat duminică pe Facebook ar fi putut influenţa votanţii. Cei de la Poliţie m-au înştiinţat să mă prezint astăzi la sediul din Deva şi am făcut acest lucru. Nu cred că mai există în ţara aceasta un caz similar de plângere formulată împotriva cuiva. Informaţiile pe care le-am publicat, legate de rezultatele alegerilor în Noua Zeelandă, dar şi în Coreea de Nord şi în alte ţări, erau publice. Le-am preluat de la alţii, că nu sunt chiar prezicător în stele. A fost plin internetul duminică de ele. În plus, nu există reglementări în ceea ce priveşte spaţiul virtual. Este vorba de contul meu de Facebook, de un spaţiu privat”, a spus jurnalista Monalise Hihn, potrivit stiriflux.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.