Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul care a DINAMITAT scandalul de la Realitatea, MESAJ pentru Rareș Bogdan: Luptă cu hoții și cu protectorii lor, nu îi aduce în platou

rareș bogdan oreste teodorescu

Jurnalistul Alexandru Căutiș a prezentat, pe Facebook, un apel către realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan, care ieri a decis să rămână la postul TV pe care săptămâna trecută anunța că îl va părăsi din cauza politicii editoriale.

"Rareș Bogdan luptă cu hoția. E isteric, e infatuat, e cu batistuță, e cum îl vedeți și cum vreți voi să-l vedeți, dar luptă cu hoția. Defectele lui, ușurința cu care poate călca în picioare chiar și un om nevinovat pe care în privat îl numește “frate” și “prieten”, plac la public. Un public care, în neputința lui, se simte răzbunat de zicerile lui Rareș Bogdan, chiar și când greșește cu prea multa isterie a lui. E uneori prea pătimaș, își spun telespectatorii, dar este astfel fiindcă e prea hotărât să lupte cu hoții. Deci i se iartă până și derapajele care în mod normal sunt privite de oricine drept ticăloșie, findcă lumea are această percepție care anulează defectele persoanei respective: Rareș Bogdan luptă cu hoția, luptă cu patimă verbală și mai dă cu buzduganul cuvintelor și în cine nu trebuie.

În ziua în care Rareș Bogdan nu va mai lupta cu hoția abia atunci nu va mai conta!

Rareș Bogdan este și acum șocat și nu-și poate reveni după ce a aflat că O Teodorescu s-a pretat la șantaj în favoarea unui infractor care a introdus fictiv 164 milioane de euro în capitalul social al unei firme, uzând de o ștampilă falsificată a Băncii Naționale a României. Dar Rareș Bogdan știe sigur, e ditamai omul de televiziune, are de unde afla rapid dacă situația este adevărată. A și aflat. Dar este încă șocat. Sper să-și revină. În ziua în care Rareș Bogdan se va fi asociat cu infractori care folosesc ștampila falsificată a Băncii Naționale a României postura lui de luptător cu hoții va fi cam greu de susținut.

Succes în lupta cu hoții, Rareș Bogdan!

PS: Triumfal a anunțat că nu renunță la O Teodorescu (de care, dar asta nu o mai spune public, știe sigur că a făcut șantaj în favoarea unui infractor ce uza de un fals, nu orice fals, ștampila falsificată a Băncii Naționale a României)

Rareș Bogdan, luptă cu hoții și cu protectorii lor, nu îi aduce în platou lângă tine!

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

Din câte știu, atât ți-a cerut Cozmin Gușă, care are și el defectele lui, dar aici chiar are dreptate!", scrie Alexandru Căutiș pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.