Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul Larry King, infectat cu COVID-19, se simte mai bine şi a fost mutat din secţia de terapie intensivă

www.theguardian.com
larry king

Jurnalistul Larry King, care a fost internat săptămâna trecută după ce a contractat noul coronavirus, se simte mai bine şi a fost mutat din secţia de terapie intensivă a unui spital din Los Angeles, informează site-ul revistei People.

Legendarul jurnalist american, în vârstă de 87 de ani, este în continuare internat într-un spital din Los Angeles, dar respiră autonom, a declarat David Theall, purtător de cuvânt al companiei de producţie Ora Media, înfiinţată de Larry King. El a făcut acest anunţ luni pentru Associated Press, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

Larry King a fost internat la secţia de terapie intensivă în seara de Revelion şi a primit oxigen, a precizat David Theall.

El a putut să participe la o videoconferinţă cu cei trei fii ai săi, Larry Jr., Cannon şi Chance.

Larry King a fost internat din cauza infectării cu SARS-CoV-2 la Cedars Sinai Medical Center din Los Angeles după ce s-a simţit rău timp de 10 zile.

Celebrul jurnalist american s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor, inclusiv cu un accident vascular cerebral care i-a fost aproape fatal în mai 2019, produs la doar câteva săptămâni după ce a fost supus unei operaţii pe cord. A supravieţuit şi unui infarct în 1987 şi a reuşit să iasă învingător din lupta cu un cancer de prostată şi cu un cancer pulmonar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.