Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Bieber și-a șters contul de Instagram: Scandal cu Selena Gomez

Independent.md
Justin Bieber

Se pare că Justin Bieber şi-a şters contul de Instagram, după un schimb de replici nu tocmai drăguţe cu fosta sa prietenă, Selena Gomez. Celebrul cântăreţ avertizase că asta se va întâmpla dacă followersii săi vor continua să posteze tot felul de răutăţi despre presupusa lui nouă prietenă, Sofia Richie. Luaţi-vă, deci, nişte popcorn şi urmăriţi mai jos ceartă, scrie metropotam.ro.

„Urmează să îmi șterg Instagramul, dacă voi nu vă veți opri din comentariile răutăcioase”, a scris Justin Bieber pe rețelele de socializare. La care Selena Gomez i-a răspuns: ”Dacă vrei să stopezi din comentariile răutăcioase. Ar trebui să încetezi să postezi imagini cu iubita ta (lol), ar trebui să rămână raportul vostru doar între voi. Nu te supăra pe fanii. Ei te iubesc. Ei au fost pentru tine înainte de toții”.

Lucrurile nu s-au terminat însă aici: „Este amuzant să vezi oameni care ți-au folosit atenția și acum încearcă să te arate cu degetul în acest fel. Trist. Toată dragostea.”, a adăugat Bieber, la care Gomez a început să-l acuze ca acesta a înșelat-o în timpul relației lor. La scurt timp după ce Justin Bieber și-a șters contul de Instagram, un nou hashtag este în vogă pe Twitter, #JustinBieberDeactivatedParty, unde fani își exprimă enervarea pe superstar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.