Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiție divină? Bătăușul din Ploiești, VICTIMĂ a doi pușcăriași

Spy News.ro
Bataus Ploiesti

Robert Berechet, tânărul care a stârnit o adevărată revoltă națională după ce și-a bătut iubita și a filmat violențele la care o supunea pe tânără nu este la prima încălcare a legii.

Robert Berechet are la activ zece sancțiuni contravenționale pentru scandal, au dezvăluit anchetatorii, potrivit Observator. În prezent, autoritățile îl cercetează în alte trei dosare pentru loviri și alte violențe, amenințare și distrugere.

Conform PRO TV, tânărul a fost la rândul său victimă. În 2017, tânărul a fost deposedat de bunuri în valoare de 2.500 de lei de doi deținuți, care au fost condamnați pentru fapta lor.

”În baza art. 125 alin. 1 C. pen. dispune luarea față de inculpatul CONSTANTIN DANIEL IOSIF, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni arestat în altă cauză, a măsurii educative privative de libertate a ,, internarii intr-un centru de detentie ,, pe o perioada de 2 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin.1-229 alin.1 lit.b cu aplic. art.113 alin.3 c.p. Condamna pe inculpatul DRAGOMIR GHEORGHE ADRIAN, în prezent aflat în Penitenciarl Margineni arestat in alta cauza, pentru săvârşirea infracţiunii de tainuire prev. de art. 270 alin.1-cu aplic. art.396 alin.2, 10 c.p.p., la pedeapsa de 1 an închisoare in regim de detentie. În baza art.65 c.p. interzice drepturile prev. de art.66 alin.1, lit a si b . c.p. În baza art.67 alin 1 c.p. interzice drepturile prev. de art.66 alin.1, lit a si b . c.p.pe o durata de 3 ani dupa executarea pedepsei principale. Admite actiunea civila formulata de partea civila Berechet Robert Gabriel si obliga inculpatii in solidar, inculpatul Constantin Daniel Iosif in solidar si cu partile responsabile civilemente, 2500 lei cu titlu de daune materiale. În baza art.274 alin.1 C. proc. pen. obligă pe inculpatul Constantin Daniel Iosif in solidar si cu partile responsabile civilemente la plata sumei de 1500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, onorariul aparatorului din oficiu urmand a fi avansat din fondurile Ministerului Justitiei. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpatul Dragomir Gheorghe Adrian la plata sumei de 1300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, onorariul aparatorului din oficiu urmand a fi avansat din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 06.11.2017”, a fost decizia luată de instanță anul trecut.

Robert, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Ploiești, a fost reținut de poliție, după ce a publicat pe rețelele de socializare filmulețe cu momentele în care își abuza iubita minoră. Din imagini se poate observa cum fata este obligată să-i sărute mâinile și picioare acestuia, după ce el o umple de sânge. Cei doi erau împreună de un an, însă fata susține că problemele au început doar de câteva luni.

Citește și: FORFOTĂ în PSD - Declarațiile GREILOR social - democrați despre OUG pe amnistie și grațiere .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.