Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus a învins Inter Milano, scor 2-1, în etapa a șaptea din Serie A

www.agerpres.ro
Benatia Juventus

Juventus s-a impus pe terenul rivalei Inter Milano, duminică seara, scor 2-1, în etapa a șaptea din Serie A. Echipa lui Maurizio Sarri a rămas invincibilă în acest sezon, în timp ce formația lui Antonio Conte a înregistrat primul eșec, potrivit Mediafax.

Derby D'Italia a debutat într-un ritm excelent, iar scorul a fost deschis după doar patru minute. Paulo Dybala a fost lansat în adâncime de Pjanic, iar argentinianul a reușit primul gol din acest sezon, după un șut în forță de la margina careului.

Bucuria campioanei Italiei nu a durat mult, iar Inter Milano a restabilit egalitatea în minutul 18. Matthijs De Ligt a comis un henț în interiorul suprafeței de pedeapsă, iar Lautaro Martinez a punctat din penalti, învingându-l pe Szczesny.

Viorica Dăncilă mutare interesantă în PSD: lovitura care securizează voturile la moțiunea de cenzură /VIDEO

Cristiano Ronaldo a înscris pentru Juventus, în minutul 41, însă reușita portughezului a fost anulată de arbitru după consultarea VAR, atacantul aflându-se în poziție de ofsaid. Cel care a adus victoria echipei lui Sarri a fost Gonzalo Higuain. Intrat în minutul 62, argentinianul a înscris cu 10 minute înainte de finalul timpului regulamentar, după ce a recepționat o pasă în careu de la Bentancur.

În urma acestui rezultat, Inter Milano a înregistrat primul eșec din actualul sezon, după șase victorii consecutive. De asemenea, Antonio Conte s-a văzut înfrânt de formația la care a petrecut trei sezoane, iar echipa sa a coborât pe locul secund, cu 18 puncte.

De partea cealaltă, Juventus a rămas neînvinsă și a urcat pe primul loc în Italia, având 19 puncte acumulate în primele șase runde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.