Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus neagă retragerea din proiectul Superligii

Juventus

Juventus nu s-a retras din proiectul Superligii europene (ESL), a declarat marți clubul italian, după ce presa spaniolă a relatat că italienii ar fi trimis o scrisoare către Real Madrid și Barcelona pentru a le informa de retragerea lor, relatează Reuters.

Juve a adăugat însă că va discuta cu Real și Barca, celelalte cluburi rămase în proiect, o eventuală ieșire, scrie Mediafax.

"Juventus va proceda la toate comunicările datorate conform legii în urma rezultatului discuțiilor și evaluărilor (privind o potențială ieșire)", a precizat clubul.

"O mare parte din versiunea publicată de mass-media cu privire la conținutul comunicării (inclusiv orice referire la presupusele amenințări cu potențiale sancțiuni din partea UEFA) nu sunt adevărate."

Nici Real și nici Barca nu au răspuns la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Un purtător de cuvânt al Superligii nu a fost imediat în măsură să comenteze.

Superliga a fost formată în aprilie 2021, când 12 dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa au încercat să se desprinde de controlul UEFA.

Inițiativa s-a prăbușit în 48 de ore, pe fondul criticilor fanilor și jucătorilor, care au forțat Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham Hotspur, Arsenal, AC Milan, Inter Milano și Atletico Madrid să se retragă.

"O mare parte din versiunea publicată de mass-media cu privire la conținutul comunicatului (inclusiv orice referire la presupusele amenințări cu potențiale sancțiuni din partea UEFA) nu sunt adevărate."

Nici Real și nici Barca nu au răspuns la o solicitare de comentarii din partea Reuters. Un purtător de cuvânt al Superligii nu a fost imediat în măsură să comenteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.