Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus Torino şi Fiorentina, calificate în semifinalele Cupei Italiei

Daniele Badolato - Juventus FC
juventus

Echipa Juventus Torino, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei la fotbal, învingând la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Sassuolo, într-o partidă disputată joi, anunță Agerpres.

Gazdele au deschis rapid scorul, prin argentinianul Paulo Dybala (3), însă Sassuolo a restabilit egalitatea prin ivorianul Hamed Traore (24). Juve a obţinut victoria în finalul jocului, în urma unei acţiuni a atacantului sârb Dusan Vlahovic, achiziţionat în această iarnă cu 70 milioane euro de la Fiorentina, care a şutat din interiorul careului, mingea fiind deviată în propria poartă de brazilianul Ruan, fundaşul central al oaspeţilor (88). Românul Vlad Chiricheş a fost rezervă la Sassuolo în meciul de la Torino.

Juventus se va lupta pentru un loc în finală cu Fiorentina, echipă care a reuşit să se impună marţi, cu scorul de 3-2, pe terenul formaţiei Atalanta Bergamo, care nu l-a utilizat în acest joc pe românul Valentin Mihăilă, rămas pe banca de rezerve până la final.

Golurile au fost marcate de Krzysztof Piatek (9 - penalty, 71) şi Nikola Milenkovic (90+3) pentru învingători, respectiv Davide Zappacosta (30) şi Jeremie Boga (56).

Fiorentina a înscris golul victoriei în inferioritate numerică, după ce fundaşul argentinian Lucas Martínez Quarta a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 79.

În cealaltă semifinală din Coppa Italia se vor înfrunta marile rivale Inter Milano şi AC Milan, învingătoare în partidele cu AS Roma, respectiv Lazio Roma, disputate marţi şi miercuri.

Rezultate - sferturi de finală:

Marţi

(+) Inter Milano - AS Roma 2-0

Miercuri

(+) AC Milan - Lazio Roma 4-0

Joi

Atalanta Bergamo - (+) Fiorentina 2-3

Juventus Torino - Sassuolo 2-1

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în semifinalele Cupei Italiei, programate tur-retur pe 2 martie, respectiv 20 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.