Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus trebuie să-i plătească lui Cristiano Ronaldo aproape 10 milioane de euro

Juventus

Juventus a pierdut un caz de arbitraj împotriva fostului său atacant Cristiano Ronaldo. Astfel, torinezii că îi datorează oficial atacantului portughez aproape 10 milioane de euro plus dobânzi, potrivit mediafax.ro

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a câștigat un proces de arbitraj împotriva fostului său club Juventus. După cum relatează Sport Mediaset, un tribunal de arbitraj a decis miercuri că bianconerii îi datorează acum fostului lor atacant 9,7 milioane de euro plus dobânda.

Ronaldo începuse o bătălie juridică cu fostul său club din cauza a 19,5 milioane de euro reprezentând salarii restante rezultate din două acorduri salariale încheiate în timpul pandemiei de COVID-19.

Juventus încheiase acorduri private cu Ronaldo și cu alți fotbaliști, amânând plata salariilor acestora, dar clubul nu a informat FIGC și nici nu a raportat acordurile în situațiile sale financiare.

Tribunalul de arbitraj a decis că Ronaldo și Juventus împart responsabilitatea, astfel că bianconerii vor plăti doar jumătate din salariul restant de 19,5 milioane de euro, plus dobânzi.

Ronaldo a plecat de la Juventus în 2021, după o perioadă de trei ani la Torino, în care a marcat 101 goluri în 134 de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.