Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus vrea să dea marea lovitură: Andres Iniesta de la Barcelona, aproape de a ajunge în Italia

www.digisport.ro
Iniesta

Andres Iniesta, 33 de ani, este în cărți pentru o mutare la Juventus, acolo unde este anunțat drept "noul Pirlo", anunță Football Italia. Conform presei din Peninsulă, mijlocașul catalan ar putea semna cu "Bătrâna Doamnă" din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Barcelona expirând în iunie 2018. Juventus se gândește la o mutare asemănătoare cu cea a veteranului Andrea Pirlo, fostul internațional italian trăind a doua tinerețe la Torino după un deceniu petrecut la marea rivală AC Milan, conform gsp.ro.

Aflat de peste două decenii în slujba Barcelonei, Iniesta nu a semnat încă prelungirea contractului cu gruparea de pe Camp Nou, deși în urmă cu câteva luni declarase că visul său este să agațe ghetele în cui în tricoul blaugrana.

55 de goluri în 632 de meciuri a reușit Iniesta în cele 16 sezoane petrecute la Barcelona, bifând 28 de trofee cu catalanii, printre care 8 titluri în Spania și 4 trofee Champions League

Pe lângă Iniesta, Juventus este interesată și de serviciile lui Emre Can, respectiv Leon Goretzka. Internaționalul german al lui Liverpool va deveni liber de contract în vara anului viitor, refuzând să semneze o nouă înțelegere cu "cormoranii", în timp ce mijlocașul lui Schalke 04 ar putea deveni din nou coleg cu Benedikt Höwedes, deși există zvonuri conform cărora ar fi ajuns deja la un acord cu Bayern München.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.