Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kaiac-canoe: Nouă echipaje româneşti, calificate în semifinalele Mondialelor de juniori şi tineret

Europa FM
Kaiac-canoe

Toate cele nouă echipaje româneşti care au evoluat în serii s-au calificat miercuri în semifinalele probelor din cadrul Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori şi tineret (Under-23) de la Szeged (Ungaria), notează Agerpres.

Alina-Andreea Popa s-a clasat pe 5 în seria a patra a probei de kaiac simplu feminin pe 200 metri la junioare (46.11) în condiţiile în care primele şase s-au calificat în semifinale.

La canoe dublu masculin pe 500 metri (U23), fraţii Adrian şi Victor Stepan au ocupat locul al patrulea (1:44.67), ambarcaţiunile de pe poziţiile 2-7 urmând să evolueze în semifinale.

Ioan Rotundu a încheiat pe locul cinci seria a patra a probei masculine de canoe simplu pe 1.000 m juniori (4:17.07), în semifinale ajungând primii şase clasaţi, precum şi cei mai buni trei de pe locul şapte.

La kaiac dublu masculin pe 1.000 m (U23), George Mihaita Ţenţa şi Darius Florentin Zaharia s-au clasat pe locul secund în prima serie (3:18.59), la 23/100 de primul lor, care asigura calificarea directă în finală.

În proba feminină de kaiac patru pe 500 m la junioare, Nicoleta Georgiana Belibou, Nadia Haidar, Andreea Botnariuc şi Mihaela-Cristiana Giui s-au clasat pe locul al treilea în seria a treia (1:42.77), echipajele de pe locurile 2-7 urmând să evolueze în semifinale.

Rodica-Elena-Daniela Pavelonesc şi Andreea-Bianca Alexandrov au terminat pe cinci în seria a doua la canoe dublu feminin 500 metri junioare (2:09.91), primele trei mergând direct în finală, iar echipajele aflate pe poziţiile 4-7, în semifinale.

La canoe dublu masculin pe 500 m juniori, George Valentin Fircan şi Andrei Ştefan Costache s-au clasat pe locul şapte în prima serie (1:53.77) prinzând ultimul loc care ducea în semifinale (4-7).

Bogdan-Andrei Pînzaru şi Roland Kupas au încheiat pe patru în seria a doua a probei masculine de kaiac dublu 1.000 m juniori (3:30.80), din care echipajele aflate pe locurile 2-7 vor evolua în semifinale.

Victor Stepan s-a clasat pe locul al treilea în seria a treia a probei de canoe simplu pe 1.000 m U23 (4:04.93), sportivii clasaţi pe locurile 2-7 urmând să ia startul în semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.