Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kalașnikov trimite drone de ultimă generație pe frontul din Ucraina: rușii se laudă cu un model 'invizibil'

AFP
drone ucraina rusia

Concernul "Kalașnikov" a început livrările către trupele rusești ale celor mai recente drone de ultimă generație, a anunțat miercuri directorul companiei, Alan Lushnikov.

"Nu am anunțat acest lucru, dar deja furnizăm drone armatei. Este o întreagă gamă. Unele dintre ele sunt deja produse și furnizate în serie. Piesa este în dezvoltare și va fi lansată în serie anul viitor. O nomenclatură foarte diferită pentru o varietate de scopuri - inteligență și așa mai departe. Aceasta este o direcție foarte importantă și îi acordăm o atenție deosebită", a spus Lushnikov, potrivit TASS. Potrivit companiei de stat rusești Rostec, un tip de dronă este capabilă să funcționeze în condiții de contramăsuri electronice și să zboare fără să fie detectată de undele radio.

Compania Kalașnikov este cel mai mare producător rus de arme automate. Este nava amiral a industriei interne rusești de tir și reprezintă aproximativ 95% din producția de arme de calibru mic în Rusia. Produsele sunt furnizate în mai mult de 27 de țări din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.