Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanal D face o MUTARE uriașă pe piața media: Și-a adus o mare VEDETĂ

kanal d

Creatorul de modă Cătălin Botezatu se alătură juriului în emisiunea "Bravo, ai stil! All Stars", care va fi difuzată de Kanal D începând din 22 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.30, aducând în competiţie cele mai apreciate concurente din sezoanele precedente ale show-ului.

Prima Gală "Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după "Exatlon", informează Kanal D, potrivit News.ro.

Citește și: Medicii de familie au prins Ministerul Sănătății și CNAS în ofsaid: Ce au descoperit aceștia, după propunerile privind debirocratizarea

"Postura mea alături de juraţi sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai Juriului vor avea în mine un partener, un susţinător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea feţelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling”, a declarat Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a mai apărut în emisiunea "Bravo, ai stil!" în calitate de invitat.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.