Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West a fost dat în judecată de o fotografă pentru comiterea unei agresiuni

Kanye West

O fotografă care lucrează pentru presa tabloidă din Statele Unite a anunţat joi că l-a dat în judecată pe rapperul Kanye West pentru agresiune, acuzându-l pe starul american că i-a aruncat la pământ telefonul mobil în timpul unei altercaţii ce a avut loc în ianuarie 2023 la Los Angeles, informează AFP, potrivit Agerpres.

Nichol Lechmanik i-a reproşat cântăreţului, cunoscut de acum sub numele de Ye şi care stârneşte tot mai multe polemici, că i-a provocat "o mare suferinţă mintală şi emoţională", într-o conferinţă de presă susţinută la Los Angeles.

Altercaţia s-ar fi produs în luna ianuarie în proximitatea unui complex sportiv din Ventura, o periferie a metropolei Los Angeles, unde se juca unul dintre fiii pe care Kanye West îi are cu fosta lui soţie, Kim Kardashian.

În timp ce realiza câteva fotografii cu Kim Kardashian, fotografa a observat că rapperul se certa în exteriorul clădirii cu o persoană şi a început să îl filmeze cu telefonul ei mobil din interiorul maşinii sale.

Înregistrarea video, difuzată în conferinţa de presă de joi, îl arată pe rapper apropiindu-se de vehicul şi apostrofând-o pe fotografă.

"Dacă vreau să-l văd pe fiul meu în timp ce se joacă, tu nu poţi să vii să mă deranjezi (...), nu mai filma!", i-a spus cântăreţul.

"Ştiu, dar, Kanye, tu eşti o celebritate", i-a răspuns Nichol Lechmanik, care a continuat să filmeze.

Următoarea secvenţă din înregistrare îl arată pe cântăreţ în timp ce smulgea telefonul din mâinile fotografei şi aruncându-l la pământ, înainte să se îndepărteze de vehicul.

"Mi-a fost foarte frică", a declarat joi Nichol Lechmanik, dezvăluind că altercaţia i-a perturbat "capacitatea de a lucra" şi că "nu mai este aceeaşi persoană" după acel incident.

Fotografia solicită despăgubiri din partea cântăreţului, a precizat avocata ei, Gloria Allred, fără să precizeze suma cerută în instanţă.

Altercaţiile dintre celebrităţile şi paparazzii din California nu sunt deloc rare. Starurile se plâng că sunt urmărite şi hărţuite în permanenţă, iar paparazii spun că aceste fotografii "furate" reprezintă singurul mijloc prin care pot să-şi câştige existenţa într-o piaţă extrem de concurenţială.

Kanye West şi Kim Kardashian, care au împreună patru copii, au format timp de un deceniu un cuplu intens mediatizat, stârnind pasiunea tabloidelor americane.

După divorţul lor din 2022, rapperul, care a vorbit în mod public despre problemele sale mintale, a stârnit tot mai multe polemici.

Recent, Kanye West a şocat opinia publică printr-o serie de remarci antisemite. Artistul a fost exclus de pe majoritatea reţelelor de socializare şi a pierdut apoi, în octombrie 2022, o sursă foarte importantă de venituri, după ce grupul Adidas a decis să anuleze parteneriatul său cu artistul american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.