Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West i-a solicitat o colaborare muzicală lui Bob Dylan pe Twitter

Bob Dylan

Rapperul american Kanye West i-a solicitat o colaborare muzicală lui Bob Dylan pe platforma online Twitter, în speranța că va obține un contact cu faimosul cantautor, potrivit contactmusic.com, conform mediafax.

Rapperul în vârstă de 41 de ani a tot scris despre copaci în urma unei vizite la grădina botanică din Miami, până când a ajuns la revelația că "peisagistica este un dialog cu Dumnezeu".

Poate, fără nicio legătură, seria de postări a încheiat-o miercuri seară cu rugămintea adresată lui Bob Dylan: "îl strig pe Bob Dylan - Hai să ne întâlnim".

Muzicianul obișnuiește să încerce să obțină colaborări muzicale în acest fel. La un moment dat a solicitat pe platforma de micro-blogging Twitter o întâlnire cu șeful Apple Tim Cook, pentru că spunea că are câteva idei.

Totuși Bob Dylan nu este chiar ușor de găsit în acest mod. Cântărețul, în vârstă de 77 de ani, preferă să își lase echipa de management să se ocupe de conturile sale de socializare. Chiar și așa, mesajul lui Kanye a adunat mai mult de 4.000 de redistribuiri.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Anul acesta a lansat două albume, "Ye" și "Kids See Ghosts".

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului al XX-lea, fiind un simbol al inovaţiei în muzică şi cultură, primul artist care a îmbinat muzica populară cu ambiţiile intelectuale. A fost influenţat şi de autorii timpurii ai generaţiei Beat, dar şi de poeţii modernişti americani. A înregistrat mai multe albume care au avut un impact fulminant asupra muzicii comerciale: "Bringing It All Back Home and Highway 61", remasterizat în 1965, "Blonde On Blonde", în 1966 şi "Blood On The Tracks" în 1975. A rămas un muzician prolific şi în următoarele decade, când a lansat albume precum "Oh Mercy" (1989), "Time Out Of Mind" (1997) și "Modern Times" (2006). Dylan a câştigat numeroase distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un Oscar şi un Glob de Aur. A fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2000, a primit Polar Music Prize, iar, în 2012, preşedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia pentru Libertate (Medal of Freedom). În 2016, Bob Dylan a primit premiul Nobel pentru Literatură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.