Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kanye West intră la 'cură' și renunță la băutură, relații intime și vorbit: Controversatul rapper, criticat pentru comentariile antisemite

Kanye West

Controversatul rapper Kanye West, pus în fața tot mai multor reacții negative din cauza comentariilor antisemite pe care le face, spune acum că renunță la sex și alcool și că nu va vorbi cu nimeni timp de o lună, anunță Mediafax.

Kanye West a anunțat că nu va vorbi cu nimeni, nu va consuma alcool, nu se va uita la filme interzise sau nu va face sex timp de 30 de zile.

Rapperul i-a informat pe cei 31,8 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter: "Nu vorbesc cu nimeni timp de o lună", notează Sky News.

O postare scrisă de mână arată: "Fac o cură de 30 de zile. Un post verbal. Fără alcool. Fără filme pentru adulți. Fără relații sexuale. În Dumnezeu ne lăudăm. Amin".

De-a lungul anilor, Kanye West a făcut numeroase remarci controversate despre sclavie, religie precum și despre evrei. Chiar săptămâna aceasta, un fost colaborator a afirmat că West avea o "obsesie nazistă dezgustătoare, plină de ură și ciudată", alte șase persoane spunând că l-au auzit lăudându-l pe Adolf Hitler sau menționând teorii ale conspirației despre evrei, potrivit NBC News.

West a mai făcut recent și alte câteva remarci controversate, inclusiv că sclaviei i s-ar acorda prea multă.

Numeroase celebrități s-au pronunțat împotriva comportamentului său, inclusiv fosta sa soție, Kim Kardashian. Ea a vorbit anterior despre lupta lui West cu tulburarea bipolară, spunând în 2020: "Cei care sunt apropiați de Kanye îi cunosc inima și înțeleg că, uneori, cuvintele sale nu se aliniază cu intențiile sale".

Cariera lui West a luat-o însă în jos din cauza comentariilor sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.