Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid, s-a accidentat şi este incert pentru meciul tur cu Atalanta

www.agerpres.ro
Karim Benzema

Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid, s-a accidentat şi este incert pentru meciul de miercuri cu Atalanta Bergamo din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, transmite presa internaţională.

Antrenorul Zinedine Zidane a indicat că Benzema s-a accidentat joi şi nu va fi în lotul pentru meciul de campionat de sâmbătă de pe terenul lui Real Valladolid. Tehnicianul francez nu a precizat natura accidentării compatriotului său. "Vom vedea săptămâna viitoare", a spus el, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Specialiștii ISU dau de PĂMÂNT cu Lucian Bode după TRAGEDIA de la Constanța: Saltelele pneumatice NU pot fi folosite în misiuni de salvare

Surse din cadrul clubului au declarat pentru EFE că Benzema are o problemă la aductori, iar sâmbătă va fi supus unui RMN care va permite să fie cunoscută gravitatea accidentării.

Absenţa jucătorului de 33 de ani în întâlnirea de la Bergamo ar fi o lovitură grea pentru madrileni. Benzema a înscris în acest sezon 17 goluri în toate competiţiile.

Real este pe locul 2 în La Liga, la 6 puncte în spatele lui Atletico Madrid, ce are însă un meci mai puţin disputat. Echipa lui Zidane s-a confruntat în ultimele săptămâni cu accidentările unor fotbalişti ca Eden Hazard, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Marcelo, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Federico Valverde şi Rodrygo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.