Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karim Benzema: 'Faptul că am fost aplaudat contra lui Rayo mă face să simt că fanii de pe Bernabeu mă respectă mai mult ca niciodată'

www.agerpres.ro
Karim Benzema

Karim Benzema a avut răbdare și a reușit. A ajuns la sezonul cu numărul 10 în tricoul lui Real Madrid și a devenit lider în vestiar. Alături de Sergio Ramos și Marcelo, atacantul francez este și el unul dintre căpitanii galacticilor, scrie mediafax.

citește și: Sondaj CURS - PSD avariat serios de problemele interne, PNL nu reușește sa-și revină. Pro România în creștere ușoară. USR și Cioloș nu conving

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la echipă, a scos la lumină un alt Benzema. "Acum vorbim despre noul Karim, unul care se concentrează doar la fotbal şi are ţinte precise. Angajamentul meu față de Real Madrid este total, simt că echipa are încredere în mine", a spus Benzema, potrivit marca.com.

Jucătorul de 31 de ani a adunat cu Real Madrid patru Ligi ale Campionilor, două titluri de campion în Spania, două cupe și două supercupe ale Spaniei, de trei ori Supercupa Europei și de patru ori Campionatul Mondial al Cluburilor, dar le promite fanilor că este hotărât să nu se oprească aici.

"Faptul că am fost aplaudat contra lui Rayo mă face să simt că fanii de pe Bernabeu mă respectă mai mult ca niciodată", a mai spus Benzema.

Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18:30, Real Madrid va juca finala de la Campionatul Mondial al Cluburilor în fața echipei Al Ain.

Francezul este golgheterul lui Real Madrid în acest sezon, cu 11 goluri (şase în campionat, trei în Liga Campionilor, unul în Cupă şi unul în Supercupa Europei). Asta după ce tot sezonul trecut marcase de 12 ori, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.