Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karim Benzema îl aşteaptă la echipa de fotbal Real Madrid pe compatriotul său Kylian Mbappe: Ne înţelegem bine pentru că ştim ce va face celălalt

benzema mbappe

Internaţionalul francez Karim Benzema îl aşteaptă la echipa de fotbal Real Madrid pe compatriotul său Kylian Mbappe, după ce acesta îşi va încheia contractul cu actuala sa formaţie, Paris Saint-Germain, la finalul acestui sezon, conform Agerpres.

"Îmi place să joc alături de el la echipa naţională şi mi-aş dori să jucăm împreună şi la nivel de club. Cred că am marca un număr dublu de goluri. Poate chiar triplu", a asigurat Benzema într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe.

Revenit în selecţionata Franţei anul trecut în luna iulie, pentru a participa la EURO 2020, Benzema a disputat de atunci 13 meciuri pentru Les Bleus, dintre care 11 alături de Mbappe, cu care se înţelege foarte bine pe teren. El a reuşit să înscrie în total nouă goluri, şase dintre ele din pasele starului lui PSG.

"Analizez exact jocul fiecăruia, pentru a şti unde se va afla în diferite situaţii. Eu şi Mbappe ne înţelegem bine pentru că ştim ce va face celălalt", a explicat jucătorul lui Real Madrid.

Kylian Mbappe (23 ani), care va deveni jucător liber la finalul sezonului, este aşteptat în această vară pe Santiago Bernabeu, după ce Real Madrid a încercat, fără succes, să-l transfere şi în urmă cu un an.

Jucătorul lui PSG, pe care oficialii parizieni încearcă să-l convingă să rămână pe Parc des Princes, a declarat recent că nu a luat deocamdată nicio decizie în privinţa viitorului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.