Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karolina Pliskova e DISTRUSĂ pentru că trebuie să joace cu Simona Halep: 'Ne-am antrenat împreună înaintea turneului. Am luat un 0-6, deci...'

www.reuters.com
Simona Halep Karolina Pliskova

Simona Halep se reîntâlneşte cu o bună prietenă în semifinalele turneului de la Miami. Karolina Pliskova a obţinut, miercuri, a 20-a victorie a sezonului şi va fi adversara româncei pentru un loc în finală, vineri noapte, de la 3:00 - ora României.

Karolina Pliskova a trecut într-o oră şi 19 minute de Marketa Vondrousova (Cehia, 59 WTA), scor 6-3, 6-4. Dacă în primul set, un break luat în game-ul al doilea i-a fost suficient Pliskovei pentru a face diferenţa, frecvenţa ridicată la primul serviciu ajutând-o să conserve fără prea mari emoţii avantajul, actul doi a fost o reală provocare. Karolina a revenit de la 0-3, cu serie de cinci game-uri consecutive şi a reuşit să îşi adjudece victoria în minimum de seturi în prima confruntare directă cu mai tânăra sa conaţională.

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

Karolina Pliskova a ajuns cel puţin până în sferturi la toate turneele disputate în acest sezon.

După ce au furnizat unul dintre cele mai bune meciuri ale ultimilor ani în turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, încheiat cu victoria constănţencei în sala din Ostrava, 6-4, 5-7, 6-4, Simona Halep şi Karolina Pliskova vor juca pentru a accede în premieră în finala turneului de la Miami, ambele având în palmares câte o semifinală ca cel mai bun rezultat anterior.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza

Al zecelea meci direct dintre cele două vine şi cu o miză importantă: dacă se impune, Simona Halep va reveni în fruntea clasamentului WTA de luni, în timp ce Pliskova ar rămâne în cursă pentru a avansa pe podiumul WTA înainte de startul sezonului pe zgură (cehoaica ar avea însă nevoie să ridice trofeul deasupra capului pentru a le depăşi pe Kvitova şi Halep).

"Ne-am antrenat împreună înaintea acestui turneu. Am luat un 0-6, deci... mâine nu poate fi decât mai bine. Va fi un meci bun, sper. Cred că şi ea a avut meciuri grele, aşa că voi avea o şansă în faţa ei. Jocul meu este din ce în ce mai bun. Cred că va fi un meci bun. De fiecare dată când joc, simt că am şansa să câştig. Bineînţeles, bilanţul întâlnirilor directe nu este perfect pentru mine, dar există mereu o şansă.", a prefaţat Pliskova semifinala cu cea care avantaj 7-2 în meciurile directe.

Citește și: Lovitură pentru Tudor Chirilă! Cum s-a ales artistul cu dosar penal

Semifinala cealaltă, programată joi, de la 19:00 ora României, le aduce faţă în faţă pe australianca Ashleigh Barty (favorită 12) şi pe estona Anett Kontaveit (favorită 21), 0-1 scorul meciurilor directe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.