Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kasper Schmeichel, portarul lui Leicester, acuză arbitrajul după eșecul cu Liverpool, scor 0-4

Kasper Schmeichel, portarul echipei Leicester City, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Michael Oliver, joi, după eșecul drastic cu Liverpool, scor 0-4, în runda cu numărul 19 a Premier League.

Schmeichel a incriminat o fază petrecută în minutul 70 al partidei, la scorul de 1-0 pentru Liverpool, când arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri în favoarea oaspeților pentru un henț comis în careu de Caglar Soyuncu. După acea fază, în decurs de doar șapte minute, Liverpool a înscris de trei ori, obținând o victorie clară, 4-0.

"Cred că a fost puțin cam dur (n.r. - rezultatul). Am fost în joc până când arbitrul a decis să devină erou, iar apoi ne-am pierdut calmul. Dermot (n.r. - Gallagher, analist Sky Sports) va fi la Sky și va spune sau ceva de genul acesta. Nu știu ce ar fi trebuit să facă. Mâna a fost lăsată în jos, iar mingea a fost deviată de cineva de la prima bară și a avut mai puțin de o milisecundă să reacțoneze. Și-a dorit foarte mult să acorde penalty, iar din moment ce acordă, VAR nu va anula niciodată decizia, nu?", a declarat Schmeichel, pentru Amazon Prime.

În ciuda contestării arbitrajului, portarul danez a avut cuvinte de laudă pentru Liverpool, care domină campionatul din Anglia: "E cea mai bună echipă din lume, alături de Manchester City. Ne străduim să fim și noi ca Manchester City sau Liverpool, dar sunt cu mult în fața noastră".

În urma acestui rezultat, Liverpool îşi continuă parcursul excelent în Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp a ajuns la 17 victorii şi o remiză în actualul sezon, având 52 de puncte. Pe locul secund a rămas Leicester, cu 39 de puncte, care poate fi devansată de Manchester City, echipă ce va evolua vineri, contra lui Wolves.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.