Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kazahstanul menţine măsurile de izolare şi după încheierea stării de urgenţă

Twitter
coronavirus

Autorităţile din Kazahstan au decis să menţină măsurile de izolare şi de închidere îndreptate împotriva răspândirii noului coronavirus şi după încheierea stării de urgenţă, iar economia va fi repornită treptat, transmite luni Reuters potrivit Agerpres.

Marile magazine, birourile, pieţele în aer liber, saloanele de înfrumuseţare şi sălile de sport vor fi redeschise în fiecare provincie în parte, odată ce respectiva provincie va raporta cel mult o creştere de 7% a cazurilor de COVID-19 timp de 7 zile consecutive, conform unui decret al autorităţilor medicale.

În acelaşi timp, guvernul a renunţat la măsura prin care le impunea pasagerilor să prezinte certificate medicale înainte de a se îmbarca în aeronave şi la măsura prin care le solicita companiilor aeriene să dispună pasagerii cu locuri libere între ei în avioane. Zborurile pe rute interne s-au reluat în Kazahstan din 4 mai.

Fosta republică sovietică extrem de bogată în petrol are graniţă cu China şi a înregistrat până în prezent 5.126 de cazuri de COVID-19 şi 31 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.