Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Keanu Reeves spune că este însurat cu Winona Ryder de aproape 30 de ani; Ryder: `Ne-a cununat un preot român`

captura Twitter
keanu reeves

”Winona spune că suntem. [Francis Ford] Coppola spune că suntem. Deci cred că, în ochii Domnului, suntem căsătoriți”, a spus Reeves, citat de Huffington Post.

Nu e „fake news”. Keanu Reeves a spus că, mulțumită unei anumite scene din filmul „Dracula” din 1992, este căsătorit cu Winona Ryder de 29 de ani. În scena din filmul regizat de Francis Ford Coppola, personajele jucate de Reeves și Rider sunt unite într-o ceremonie religioasă.

„Am făcut întreaga scenă de ceremonie de căsătorie cu preoți adevărați. Winona spune că suntem. Coppola spune că suntem. Deci cred că, în ochii Domnului, suntem căsătoriți”, a declarat Reeves pentru Esquire într-un video publicat luni.

A fost de fapt o confirmare din partea lui Reeves, deoarece Ryder a fost prima din cuplul accidental care a adus la lumină ceremonia nupțială. „Ne-am căsătorit de fapt în ʼDraculaʼ”, a spus Ryder pentru „Entertainment Weekly” când făceau campanie de presă pentru filmul lor „Destination Wedding” din 2018.

„Jur că eu cred că suntem căsătoriți în viața reală”, a continuat Ryder. „În acea scenă, Francis a adus un preot român adevărat. Noi am jucat scena și el a făcut tot ce trebuia. Așa că suntem căsătoriți, cred.”

Acum, când știm că amândoi au propriile relații romantice, dezvăluirea acestei sfinte cununii necunoscute vine puțin cam târziu. Păcat, deoarece cei doi actori au recunoscut că în trecut au existat între ei sentimente „puternice și sănătoase”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.