Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor acuză Libertatea de fake-news: 'Este o minciună. Orban nu a fost la București din decembrie 2022'

Sursa foto: Libertatea
viktor orban kelemen hunor

Kelemen Hunor acuză Libertatea de fake-news: 'Este o minciună. Orban nu a fost la București din decembrie 2022'

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marți, pentru Digi24.ro, că informațiile apărute în presă despre o așa zisă vizită secretă a lui Viktor Orban la București înainte de negocierile pentru guvernul Ciolacu, sunt false.

Libertatea a publicat o fotografie și informația potrivit căreia premierul Ungariei ar fi fost în secret la București cu o lună înainte de scoaterea de la guvernare a UDMR

Libertatea a publicat o fotografie și informația potrivit căreia premierul Ungariei ar fi fost în secret la București cu o lună înainte de scoaterea de la guvernare a UDMR și că președintele Uniunii, Kelemen Hunor, ar fi avut o întâlnire cu el, într-un cunoscut restaurant din Capitală.

„Fotografia este din decembrie. De atunci nici Orban nu a fost la București și nici eu nu am avut întâlnire cu el. Este minciună”, a explicat Kelemen Hunor, la Digi24. Și Csoma Botond, liderul deputaților UDMR, a spus că acea fotografie este un fake-news.

Viktor Orban a fost la București în decembrie anul trecut, împreună cu Ursula von der Leyen, pentru semnarea acordului privind cablul submarin pentru energie care leagă Asia Centrală de Europa.

UDMR a fost scoasă acum două săptămâni de la guvernare în urma eșecului negocierilor cu PNL pentru împărțirea portofoliilor din Cabinetul Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.