Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor critică USR la votul de învestire a Guvernului Cioloș: 'Trebuie să le cerem scuze oamenilor. Nu am promis instabilitate, nesiguranță, haos'

Facebook
Kelemen Hunor

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, la votul de învestire a Guvernului Cioloș din Parlament, că „înainte de orice, trebuie să le cerem scuze oamenilor”. „Nu am promis instabilitate, nesiguranță, haos”, le-a spus Kelemen Hunor colegilor din USR.

„Nu am promis instabilitate, nesiguranță, haos. Promisiunile au fost stabilitate, predictibilitate și redarea speranței. Așa am promis cu toții și de câteva săptămâni, cam de două luni de zile, majoritatea clasei politice oferă doar circ și scandal. Înainte de orice, trebuie să le cerem scuze oamenilor. Vă cer scuze, stimați cetățeni, dar nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar. Degeaba suntem o mână de oameni care am încercat să ne ținem departe de acest scandal, imaginea noastră a tuturor e catastrofală. În aceste zile ar trebui să discutăm despre problemele mari ale României”, a spus Kelemen Hunor, în Parlament, reproșându-le celor de la USR că au avut o guvernare și o coaliție la care au renunțat.

„Ați cam rămas singuri. Când nu poți convinge pe nimeni să te susțină, orice dezbatere despre program de guvernare e inutilă”, a mai spus liderul UDMR.

UDMR nu va participa la vot, a anunțat Kelemen Hunor.

„UDMR nu va participa la vot. Am fi ipocriți dacă am spune că până în septembrie am fost colegi și cu câțiva dintre dvs. chiar colegi buni, dar pe 20 octombrie am devenit adversari și votăm împotriva voastră. Ca să fim consecevnți, pentru noi rămâne această soluție - să fim prezenți și să nu participăm la vot și, în același timp, să vă spunem că sunteți așteptați la dialog la căutarea unor soluții împreună, nu separat”, a spus Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.