Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, despre renegocierea PNRR cerută de PSD: Vom vedea anul viitor, nu este exclusă, dar nu este momentul şi nu e tema zilei

Facebook
Kelemen Hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, vicepremier în Guvernul Ciucă, a declarat, marţi seară, în emisiunea Talk News de la Profit TV, despre renegocierea PNRR, cerută de cei de la PSD, că ”nu este exclusă o reaşezare, nu spune nimeni că nu poţi să ceri aşa ceva dar nu este momentul şi nu e tema zilei”. Se pot renegoca multe pe parcurs, pentru că se schimbă şi situaţia economică, se schimbă multe lucruri, a mai spus vicepremierul, potrivit news.ro.

”Există această dorinţă, există această preocupare, o decizie nu am luat, probabil când va veni momentul, nu este momentul. În acest moment, în privinţa PNRR sunt lucruri mult mai importante decât să ne ocupăm de o eventuală renegociere. Se pot renegoca multe pe parcurs, pentru că se schimbă şi situaţia economică, se schimbă multe lucruri”, a spus vicepremierul.

Kelemen Hunor a precizat că în acest moment sunt câteva jaloane de îndeplinit şi trebuie atrase fondurile din PNRR în acest an, acesta fiind lucrul cel mai important.

”Acolo vom vedea anul viitor cu renegociere, cu reaşezări, nu este exclusă o reaşezare, nu spune nimeni că nu poţi să ceri aşa ceva dar nu este momentul şi nu e tema zilei”, a mai spus Kelemen Hunor.

Despre demisia lui Dan Vîlceanu la ministerul Fonduri Europene, vicepremierul a precizat că este o decizie a PNL, ce va face, şi decizia lui Dan Vîlceanu dacă îşi dă demisia sau nu.

Despre o posibilă venire a lui Marcel Boloş la acest minister, preşedintele UDMR a ţinut să precizeze că ”acesta a mişcat extrem de mult în această perioadă, de când e ministrul Cercetării, un minister mai complicat”.

”Eu cred că dacă acolo a reuşit să pună lucruri în mişcare trebuie lăsat acolo să le ducă mai departe, dar acesta este un punct de vedere personal”, a mai comentat Kelemen Hunor, precizând că PNL va decide dacă va fi cazul, dacă părăseşte Da Vîlceanu această poziţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.