Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor îl avertizează pe Florin Cîțu: 'Munca şi perioada cea mai grea încep de azi'

Inquam Photos / George Calin
pact coalitie  orban ciolos barna kelemen

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat miercuri că pentru membrii Guvernului Florin Cîţu munca şi perioada cea mai grea încep imediat după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni.

"Munca şi perioada cea mai grea încep de azi, fiindcă vom avea o şedinţă de Guvern şi săptămâna viitoare, după sărbătorile Crăciunului, primul lucru ce trebuie făcut - să avem un buget, să existe un proiect de buget, să existe discuţii, să vedem pe ce bani putem să contăm anul viitor, ce investiţii, ce priorităţi vor fi, fiindcă nu există un lucru mai important decât creşterea securităţii fiecărui om, siguranţa existenţială, locuri de muncă, venituri decente, investiţii, economie, predictibilitate pentru investitori, pentru angajatori şi pentru angajaţi", a spus Kelemen Hunor, la Palatul Parlamentului, după învestirea Guvernului Cîţu.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

El a adăugat că miercuri seară, imediat după depunerea jurământului, miniştrii din Cabinetul Cîţu vor discuta priorităţile pentru săptămâna viitoare, priorităţile pentru 2021, "priorităţile şi agenda pentru anii care urmează".

"Noi vom contribui nu numai la stabilitatea guvernamentală şi politică, dar şi la analizele, deciziile care trebuie luate, cu experienţa noastră, cu competenţa noastră şi cu specialiştii care vor veni alături de miniştri în ministerele din Guvern", a afirmat vicepremierul Kelemen Hunor.

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.