Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor profețește complicații mari în Parlament: Guvernul Orban nu are cum să treacă dacă PSD nu susține

majoritate

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marți, referitor la desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier, că ar fi o „surpriză” dacă va trece de votul Parlamentului „fiindcă dacă PSD nu susține, nu are cum să treacă”. Liderul PSD Viorica Dancila si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, au declarat public ca este exclus ca PSD sa voteze noul guvern.

Kelemen Hunor a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că nu este o surpriză desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier.

„Era de așteptat că va fi desemnat președintele PNL, Ludovic Orban, nu avem nicio surpriză. Surpriză va fi dacă trece guvernul din prima încercare, fiindcă dacă PSD nu susține, nu are cum să treacă. USR nu va vota, ei au și zis că vor anticipate. Discursul lui Orban, cele câteva propoziții spuse, sunt corecte, sunt cuvintele asumate de către om politic, mai ales cele economice, dar trebuie văzute mai multe detalii din program, și lista de miniștrii. În detalii se ascund problemele. Până nu vedem toate detaliile, mi se pare că nu putem avansa mai mult. Vom vedea dacă vor exista discuții, deocamdată nu am avut nicio discuție aplicată despre viitorul apropiat cu Ludovic Orban. Eu nu mă grăbesc, dacă el dorește se va întâmpla”, a spus Kelemen.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat: chitarist, anchetat de DNA, le-a recomandat politicienelor să nu treacă prin patul șefilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.