Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor pune întrebarea-cheie pentru București: 'Cine şi cum va forma majoritatea?'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban kelemen hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că primarul general al Capitalei va avea nevoie de o majoritate care să-l susţină, pentru a avea rezultate, şi că această majoritate ar putea să fie un indicator şi pentru alegerile generale.

"Ca să aibă un mandat cu realizări şi să aibă posibilitatea de a pune în aplicare programul, are nevoie de o majoritate în Consiliul General. Întrebarea este cine va forma această majoritate, fiindcă niciun partid nu va avea singur majoritate în Consiliul General şi întrebarea adevărată este cum vor colabora cei care vor forma o coaliţie în Consiliul General. Fiindcă e nevoie de o majoritate, pentru orice, şi pentru primarul general al Capitalei, pentru a avea rezultate. De acolo vom vedea eventual nişte indici pentru perioada următoare la nivel naţional, fiindcă probabil se va forma o coaliţie USR-PNL sau PNL-USR", a spus Kelemen Hunor, scrie agerpres.ro.

El a mai spus că pentru el nu este o surpriză victoria lui Nicuşor Dan şi că, dacă ar fi locuit în Bucureşti, l-ar fi votat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.