Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, reactie dupa primul tur. Pe cine va sustine UDMR in turul II

Kelemen Hunor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor si candidat la alegerile prezidentiale a declarat dupa primul tur de scrutin ca UDMR urmeaza sa faca o analiza a rezultatelor si sa decida pe cine vor sustine in turul II. El a refuzat sa dea de inteles care dintre cei doi candidati ar putea fi sustinut de UDMR, insa probabil raspunsul il vom primi joi.

"Vom avea o ședință de conducere, prima dată președinția, după care se va întruni și Consiliul Permanent, vom analiza în primul rând rezultatul alegerilor, să vedem în ce măsură am atins ceea ce noi doream în această campanie, și probabil că vom discuta și atitudinea noastră înainte de turul doi, inclusiv o eventuală recomandare. Dar astăzi nu pot să vă spun mai mult, decât că joi vom face această primă analiză.

E posibil să luăm joi o decizie în ce privește turul doi. Oricum va fi o decizie publică și un mesaj public", a precizat Kelemen Hunor pentru Agerpres.

Amintim ca UDMR in mod traditional a sustinut candidatii de dreapta in turul II al alegerilor prezidentiale, insa in acest moment ei fac parte din arcul guvernamental, al carui lider este Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.