Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor, salută predarea în şcoli a istoriei Holocaustului: Generaţiile tinere să înţeleagă de ce trebuie dărâmate zidurile prejudecăților

F. P.
Inquam Photos / George Calin
Kelemen Hunor UDMR

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, despre predarea, la nivel naţional, a disciplinei „Istoria Evreilor. Holocaustul”, că nu este introdusă o nouă materie, ci este făcută, în sfârşit „o încercare curajoasă de a ajuta generaţiile tinere să înţeleagă de ce trebuie dărâmate zidurile prejudecăţilor, de ce toleranţa este calea de urmat”.

„Din acest an şcolar, elevii de clasa a XI-a pot învăţa despre istoria evreilor şi despre Holocaust. Eu sunt unul dintre cei care doresc reducerea programei şcolare, nu încărcarea ei, dar vreau ca toată lumea să înţeleagă că, de data aceasta, este vorba despre mai mult decât atât!”, a scris Kelemen Hunor, marţi pe Facebook.

El a adăugat că „nu introducem o nouă materie, ci facem, în sfârşit, o încercare curajoasă de a ajuta generaţiile tinere să înţeleagă de ce trebuie dărâmate zidurile prejudecăţilor, de ce toleranţa este calea de urmat”.

„Mă bucur că UDMR a participat activ la acest proiect, deoarece suntem coiniţiatori, şi sunt foarte încrezător că ne vom atinge obiectivul!”, a completat liderul Uniunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.