Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor salută prima vizită oficială a lui Iohannis la Budapesta: 'Se mişcă mai greu. Mă bucur că măcar acum se duce'

Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că se bucură că preşedintele României, Klaus Iohannis, a acceptat invitaţia omologului ungar Katalin Novak de a merge la Budapesta şi că "măcar acum" face această vizită, chiar dacă astfel de întâlniri ar trebui să aibă loc anual.

"Foarte bine că merge şi Iohannis, eu pentru orice astfel de întâlnire mă bucur, pentru că este nevoie de relaţii bune şi la acest nivel, şi la nivel de preşedinte. E nevoie de astfel de întâlniri între cele două ţări, eu cred că anual ar trebui să existe astfel de întâlniri", a afirmat Kelemen Hunor, într-o conferinţă de presă susţinută la UDMR Arad.

El a fost întrebat cum comentează faptul că este prima vizită oficială la Budapesta a preşedintelui Iohannis în cele două mandate. "Se mişcă mai greu. Mă bucur că măcar acum se duce, dar nu vreau să comentez", a răspuns Kelemen Hunor.

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, miercurea viitoare, o vizită oficială în Ungaria, a informat, vineri, Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului urmează să se întâlnească cu preşedintele Ungariei, Katalin Novak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.