Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor trage în 'coaliția de stânga' PSD-PNL: 'Nu ştiu ce este în capul lor. Parcă vor să vină în ajutorul lui Piedone sau al lui Nicuşor Dan'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Kelemen Ciuca coalitie

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, pune sub semnul întrebării, miercuri seară, credibilitatea coaliţiei în faţa alegătorilor, în condiţiile în care, în Bucureşti, s-a ajuns în situaţia de a se discuta despre o eventuală retragere a candidatului comun. „Nu ştiu ce este în capul lor”, afirmă Kelemen Hunor, adăugând că „parcă vor să vină în ajutorul lui Piedone sau al lui Nicuşor Dan”.

Kelemen Hunor a comentat, miercuri seară, la Digi 24, situaţia candidatului PSD-PNL din Bucureşti, acuzat de incompatibilitate:

„Nu este de bun augur. În 2024, prima rundă de alegeri şi să vedem o astfel de situaţie este un mesaj prost”, a afirmat Kelemen Hunor, potrivit news.ro.

Întrebat cum pot PSD şi PNL să iasă cu imaginea intactă din această situaţie, Kelemen Hunor a afirmat: „Nu-mi dau seama, sigur, nu ştiu ce este în capul lor. Ei sunt condamnaţi să meargă împreună, până în 8 decembrie şi trebuie să gestioneze ceea ce şi-au asumat (...) Câns cetăţeanul vede această nehotărâre, această bâlbăială, ce o să spună – cu cine votez. Parcă vor să vină în ajutorul lui Piedone sau al lui Nicuşor Dan”.

„Cât de credibilă este această coaliţie de stânga în faţa alegătorilor?”

Liderul UDMR crede că „orice este posibil până când nu sunt tipărite buletinele de vot”.

„Poţi să te retragi din cursă şi după ce ai depus candidatura, până când nu sunt tipărite bletinele de vor (...) Cât de credibilă este această coaliţie de stânga în faţa alegătorilor când, în Capitală, ei ajung în această situaţie de a susţine o zi, a doua zi de a nu mai susţine candidatul comun”, a mai afirmat Kelemen Hunor.

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă, miercuri seară, că nu este în incompatibilitate şi susţine că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai coaliţiei, Marcel Ciolacu (PSD) şi Nicolae Ciucă (PNL).

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, afirmă, miercuri seară, că nu este în incompatibilitate şi susţine că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai coaliţiei, Marcel Ciolacu (PSD) şi Nicolae Ciucă (PNL).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.