Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kendrick Lamar revine cu un nou album după cinci ani, intitulat 'Mr Morale & the Big Steppers'

factmag.com
Kendrick Lamar

Kendrick Lamar revine cu un nou album, intitulat ''Mr Morale & the Big Steppers'', cel de-al cincilea album de studio al cântăreţului, informează DPA.

Lansat vineri, este primul material discografic nou al artistului după câştigarea premiului Pulitzer în 2017 pentru albumul ''Damn'' şi la patru luni după ce Lamar, care deţine 14 premii Grammy în palmares, a susţinut un recital în pauza Super Bowl, pe SoFi Stadium din Inglewood, California, alături de mentorul său Dr. Dre.

Va fi totodată şi ultimul album realizat la Top Dawg Entertainment, casa de discuri specializată în hip-hop şi R&B cu sediul în Los Angeles, pe care Lamar a ajutat-o să se transforme dintr-un studio regional preferat de muzicieni underground într-o casă de discuri dominantă la nivel global. Lamar a anunţat, cu o ocazie anterioară, pe site-ul său, Oklama, că va crea o nouă companie, pgLang, alături de fostul director al TDE, Dave Free.

Luna trecută, Lamar a urcat pe scena festivalului Coachella, alături de vărul său, Baby Keem, pentru a interpreta melodia ''Family Ties'', care a câştigat un Grammy la începutul acestui an, potrivit Agerpres.ro.

Noul LP al lui Lamar este aşteptat să urce cu uşurinţă în topul Billboard 200 în săptămâna lansării. Cu câteva zile înaintea lansării materialului discografic, artistul a publicat imaginea de pe copertă, care îl înfăţişează purtând pe cap o coroană de spini alături de logodnica sa, Whitney Alford, şi alături de cei doi copii ai cuplului.

''Mr Morale & the Big Steppers'' este un dublu LP care include 18 piese.

Albumul include artişti invitaţi printre care Summer Walker, Ghostface Killah, Kodak Black, Sampha, Baby Keem, Beth Gibbons de la Portishead, Taylour Paige.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.