Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin De Bruyne anunță că e foarte posibil să revină la începutul anului 2024

calcioefinanza.it
manchester city

Kevin De Bruyne a confirmat că speră să revină pentru Manchester City la începutul anului 2024, în timp ce se apropie de finalul recuperării sale după o accidentare la tendonul de la picior.

Mijlocașul belgian a suferit o accidentare gravă la tendonul de la genunchi în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut și a reușit să joace doar 49 de minute la începutul sezonului 2023/24 înainte de a suferi o altă accidentare care, în cele din urmă, a necesitat o intervenție chirurgicală pentru a fi corectată, conform mediafax.

La începutul acestei luni, De Bruyne și-a comparat tendonul cu "prosopul de bucătărie umed", în timp ce recunoștea amploarea daunelor suferite și a spus că nu va ști o posibilă dată a revenirii sale pe teren decât după o scanare mai târziu în cursul lunii.

După ce a trecut acum prin acea scanare, De Bruyne a declarat pentru Sky Sports F1, în timp ce era invitat la Marele Premiu de la Abu Dhabi, care încheie sezonul, că este posibilă o revenire la începutul lui 2024.

"Merge bine, mă descurc", a spus el despre recuperarea sa. "Încă mai am un pic de drum de parcurs, dar vom fi acolo".

Întrebat de o potențială dată de revenire, De Bruyne a adăugat: "Să sperăm că va fi ceva apropiat după Anul Nou, dacă totul merge bine."

City își va încheia campania din faza grupelor Ligii Campionilor în decembrie cu meciurile împotriva RB Leipzig și Steaua Roșie belgrad, dar echipa lui Pep Guardiola mai are de disputat și șase meciuri în Premier League înainte de sfârșitul anului calendaristic.

Tottenham Hotspur este următorul adversar din programul intern, urmat de Aston Villa, iar De Bruyne este clar că nu va fi apt pentru niciuna dintre ele.

De Bruyne va lipsi, de asemenea, de la prima campanie a lui City la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, care va începe pe 19 decembrie cu o confruntare în semifinale, fie împotriva echipei mexicane Leon, fie împotriva japonezilor de la Urawa Red Diamonds.

Atât finala, cât și barajul pentru locul al treilea vor avea loc pe 22 decembrie în Arabia Saudită, cu doar cinci zile înainte ca City să se întoarcă în Anglia pentru a se confrunta cu Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.