Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin de Bruyne s-a întors la antrenamentele lui Manchester City

www.mirror.co.uk
de Bruyne Manchester City Arsenal

Mijlocaşul belgian Kevin de Bruyne, de la Manchester City, a revenit de luni la antrenamente după o absenţă de peste patru luni din cauza unei accidentări la coapsă, transmite EFE.

Belgianul s-a accidentat în Supercupa Angliei, de la începutul lunii august, şi abia de la începutul acestei săptămâni s-a alăturat coechipierilor săi la Jeddah, în Arabia Saudită, unde City participă la Cupa Mondială a Cluburilor, potrivit Agerpres.

City înfruntă marţi pe Urawa Red Diamonds în semifinalele competiţiei şi în caz de victorie va juca finala de vineri contra lui Fluminense. În caz de înfrângere, campioana Angliei va juca tot vineri în finala mică împotriva lui Al Ahly Cairo.

Sunt şanse minime ca antrenorul Pep Guardiola să-l introducă pe De Bruyne în meciul de marţi, în care nu vor juca, din cauza accidentărilor, nici Erling Haaland, care a ratat ultimele trei meciuri, nici Jeremy Doku.

De Bruyne este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai naţionalei Belgiei, una din adversarele României la EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.