Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kevin-Prince Boateng, fotbalist la Fiorentina în Serie A, a vorbit despre rasism: 'E destul! Sper ca fanii să învețe ceva din ultimele evenimente'

Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng (32 de ani), fotbalist la Fiorentina în Serie A, a reacționat după ultimele evenimente de rasism din fotbalul european. A transmis un mesaj clar, prin care speră să îi facă pe fani să nu mai aibă astfel de reacții în timpul meciurilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Boateng a făcut trimitere la episoadele în care au fost implicați Mario Balotelli și Kalidou Koulibaly. ”Sper ca fanii să învețe ceva din ultimele evenimente și să aibă un comportament civilizat pe viitor. E destul!

Oamenii nu înțeleg cum se simte Balotelli, cum mă simt eu sau cum se simte Koulibaly. Atunci când ajungem acasă, suntem pe cont propriu. Rămânem cu niște cicatrici care nu dispar niciodată.” , a spus Boateng.

Hellas Verona – Brescia 2-1, de la începutul lunii, a fost un meci cu scântei în Serie A, iar Mario Balotelli a fost în prim-planul incidentelor. Atacantul italian a fost abuzat rasial de fanii Veronei, a șutat o minge spre peluza unde se aflau suporterii și apoi a ieșit de pe teren, meciul fiind întrerupt. Partida a fost întreruptă preț de câteva minute, iar la reluare Balotelli le-a dat gol celor de la Hellas Veron. Insuficient, însă, pentru ca Brescia să scoată ceva din meciul contra veronezilor.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Unul dintre liderii de galerie ai formației din Verona a primit o interdicție de 10 ani și jumătate din partea clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.