Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

KFC a reînceput să vândă produsele în care Protecția Consumatorului a descoperit bacterii fecale. UPDATE: Ce spune compania

kfc drive

Sphera Franchise Group a anunțat, miercuri, reluarea utilizării dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurantele KFC, în urma unei informări primite din partea autorităților conform căreia decizia de a suspenda folosirea acestora a fost ridicată, anunță MEDIAFAX.

UPDATE. "În titlul articolului este menţionat faptul că, KFC a început să vândă din nou produsele în care s-au găsit urme de fecale, ceea ce este complet eronat. Autoritatea nu a identificat bacterii în băuturile carbogazoase, servite la pahar, provenind din dozatoarele existente în restaurantele noastre. După cum am precizat în comunicatul transmis inițial Bursei de Valori Bucureşti, am decis să servim doar băuturi îmbuteliate ca urmare a unei decizii de sistare temporară a utilizării dozatoarelor în restaurantele KFC pe motiv că suntem producători de băuturi răcoritoare, ceea ce ar impune o autorizare. De altfel, în corpul articolului se menționează decizia de a suspenda dozatoarele, însă fără a preciza exact motivul, așa cum l-am comunicat și expus mai sus.

Sphera Franchise Group a anunțat reluarea utilizării dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurantele KFC, în urma unei informări primite in acest sens din partea autorităților, conform careia decizia luată în urmă cu o săptămână de a suspenda folosirea acestora a fost ridicată.

Având în vedere faptul că dozatoarele pentru băuturi nu au fost utilizate în această perioadă, compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea acestora la parametri optimi, împreună cu furnizorul echipamentelor. Începând de ieri, toate dozatoarele din toate restaurantele KFC sunt funcționale", precizează KFC, ca reacție la articolul publicat de ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Aștept ca noua echipă să aibă nu doar ușile, ci și mințile și inimile deschise’ .

Potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori București (BVB), compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea dozatoarelor de băuturi răcoritoare la parametri optimi.

“Având în vedere faptul că dozatoarele pentru băuturi nu au fost utilizate în această perioadă, compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea acestora la parametri optimi, împreună cu furnizorul echipamentelor. Începând de ieri (n.r. marți), toate dozatoarele din toate restaurantele KFC sunt funcționale”, arată comunicatul.

În 22 octombrie, ANPC a anunțat că a descoperit bacterii coliforme și enterococi intestinali în gheața cu care erau preparate băuturile răcoritoare în rețeaua KFC, în urma unor controale.

Citește și: Florin Cîțu a făcut declarații- Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor

KFC a decis atunci oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele lanțului din țară, până la finalizarea verificărilor, și a demarat o investigaţie internă pentru a determina cauzele care au condus la apariția unor bacterii în gheața cu care erau pregătite băuturile răcoritoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.