Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Khabib Nurmagomedov, luptător UFC: 'Din punct de vedere financiar, desigur că aș lupta cu McGregor'

spox.com
habib nurmagomedov

Luptătorul UFC, Khabib Nurmagomedov, campionul categoriei ușoare, a declarat recent că singurul motiv pentru care ar accepta o luptă cu irlandezul, Conor McGregor, ar fi câștigul financiar. Luptătorul dagestanez a mai spus că McGregor va trebui să își câștige șansa la centură, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

”Tony Ferguson merită mult mai mult o șansă la centură. Trebuie să le dăm oamenilor ceea ce merită. Ferguson are 12 meciuri câștigate. A câștigat șansa la centură. Conor trebuie să se oprească din a mai bate oameni bătrâni. McGregor trebuie să revină și să își aștepte rândul, dar, din punct de vedere financiar, desigur că aș lupta cu McGregor. Din punct de vedere sportiv, am depășit această etapă, nu mai am nimic de dovedit. Aș lupta cu McGregor pentru a-mi dezvolta proiectele din agricultură”, a spus, recent, Khabib Nurmagomedov, conform Express.

Luptătorul în vârstă de 30 de ani ar putea lupta, la începutul anului viitor, cu Tony Ferguson, care are 12 lupte consecutive câștigate. Aceeași sursă precizează că oficialii UFC vor ca Nurmagomedov să revină în ring, în luna februarie sau martie.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

În același timp, McGregor ar putea reveni și el la începutul anului următor, acest lucru fiind susținut atât de irlandez, cât și de președintele UFC, Dana White.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.