Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kid Rock a declarat că Donald Trump i-a cerut sfatul cu privire la Coreea de Nord şi Stat Islamic

smartradio.ro
Donald Trump

Rapperul Kid Rock a spus că Donald Trump i-a cerut odată sfatul în privinţa politicii americane faţă de gruparea Stat Islamic şi Coreea de Nord, scrie The Guardian, potrivit news.ro.

Într-un interviu cu gazda Fox News Tucker Carlson luni seară, muzicianul a discutat şi despre „cancel culture”, pretizând că este „neanulabil”, dar şi despre pandemia de coronavirus.

Mai târziu, referindu-se la principalul consilier medical al lui Joe Biden, el a spus: „Fuck Fauci”.

„Vorbeşti pentru mulţi când spui asta”, l-a întrebat Carlson.

Datorită rolului său în răspunsul federal la o pandemie care a ucis peste 972.000 în SUA, Fauci, în vârstă de 81 de ani, s-a confruntat cu ameninţări la adresa siguranţei sale şi asupra familiei sale.

Kid Rock s-a descris, pentru The Guardian, ca „cu siguranţă un republican în problemele fiscale şi militare, dar mă situez la mijloc în privinţa  problemelor sociale”.

„Nu sunt fan al avortului”, a spus el, „dar nu depinde de bărbat să spună femeii ce să facă. Ca pastor nu-mi doresc să căsătoresc cupluri gay, dar nu sunt împotriva acestui lucru”.

El a mai spus că a cântat la învestirea lui Barack Obama (în 2009) chiar dacă nu a votat pentru el. „Nu am fost de acord cu politicile lui, dar se simţea un aer de schimbare. Această promisiune nu a fost îndeplinită - ţara este mai divizată ca oricând”.

După preşedinţia lui Trump, astfel de judecăţi au fost confirmate. Carlson, interlocutorul lui Kid Rock de luni, a apărut ca o prezenţă deosebit de dezbinătoare în primetime.

Într-o fotografie celebră din 2017, rapperul apărea în Biroul Oval, în spatele Resolute Desk, alături de Trump, muzicianul rock Ted Nugent şi Sarah Palin, fostul guvernator al  statului Alaska şi nominalizată la vicepreşedinţie. Palin a spus că i-a invitat pe rockerii de dreapta „pentru că Isus era rezervat”.

„Am fost acolo cu [Trump] într-o zi când a încheiat califatul”, i-a spus Kid Rock, în vârstă de 51 de ani şi născut Robert Ritchie, lui Carlson, referindu-se la eforturile SUA împotriva Statului Islamic.

„A vrut să scrie un mesaj pe Twitter... Nu vreau să dau din casă. Dar, parafrazând, mesajul suna cam aşa: „Dacă te-ai alăturat vreodată unui califat sau ai încercat să faci asta, vei fi mort”.

„Apoi, m-a întrebat: 'Ce părere ai?' I-am răspuns: 'Genial. Nu pot să adaug nimic mai bun'. Dar a revenit şi a reformulat ca să fie corect politic, modificând la final. '...să-ţi fie frică'.

Kid Rock şi Trump s-au uitat pe nişte hărţi, iar liderul de la Casa Albă l-a întrebat ce ar trebui să facă SUA cu Coreea de Nord. I-a răspuns: „Nu cred că eu sunt calificat să vorbesc pe această temă”.

Mulţi au pus la îndoială faptul că Trump i-ar fi cerut sfaturi lui Kid Rock.

Dar după vizita lui Kid la Casa Albă, împreună cu Nugent şi Palin în 2017, Nugent a declarat pentru The New York Times că cei doi au vorbiy despre „sănătate, fitness, mâncare, rock’n’roll, Chuck Berry şi Bo Diddley, securizarea frontierelor, istoria SUA, arme, gloanţe, arcuri şi săgeţi, Coreea de Nord, Rusia şi alte subiecte”.

Vorbind cu Carlson, Kid Rock l-a lăudat pe Trump pentru faptul că vorbeşte „spontan”.

„Dacă urmăriţi un interviu cu Joe Biden şi unul cu Trump, nu există comparaţie. Şi Trump vorbeşte spontan. Îmi dau seama că uneori poţi greşi. Dar prefer să ascult pe cineva vorbind din inimă, chiar dacă greşeşte din când în când”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.