Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul anunță exhumarea a peste 1.000 de cadavre de ucraineni din teritoriile eliberate

Telegram
cadavre Bucha Kiev

Ministerul ucrainean pentru Reintegrarea Teritoriilor Temporar Ocupate transmite că, în localităţile eliberate de sub ocupaţie în această toamnă, au fost exhumate deja aproximativ 1.000 de cadavre aparţinând unor soldați și civili ucişi de ruşi, potrivit BABEL, scrie Rador.

"Ca urmare a activităţilor de căutare, au fost exhumate aproximativ 1.000 de cadavre de eroi și civili căzuți. Aproape 450 dintre acestea au fost găsite la Izium, într-una dintre cele mai mari gropi comune" - a detaliat instituţia. Activităţile de exhumare continuă în cooperare cu agențiile de aplicare a legii, pirotehniştii și echipele de căutare constituite în cadrul administrațiilor militaro-civile regionale.

Portalul de ştiri Babel aminteşte că guvernatorul regiunii Donețk, Pavlo Kirilenko, a raportat recent că 131 de cadavre au fost exhumate deja în teritoriile eliberate ale acestei regiuni est-ucrainene. Potrivit lui Kirilenko, "acest număr va crește pe măsură ce se vor fi găsie mai multe morminte/gropi". La mijlocul lunii octombrie, ministrul ucrainean de interne, Denis Monastirski, de asemenea, a declarat că peste 600 de cadavre au fost exhumate în teritoriile dezocupate ale regiunii Harkiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.