Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul este sub asediu, Rusia neagă că efectuează atacuri cu rachetă (media ruse)

the spokesman
Vladimir Putin

Rusia a negat că a efectuat vineri atacuri cu rachetă asupra Kievului, relatează agenţiile ruse de presă, citând o sursă din cadrul Ministerului Apărării rus, după ce Ucraina a acuzat Moscova că atacă zone rezidenţiale din capitala sa, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Aceeaşi sursă a mai declarat pentru media ruse că avionul doborât vineri dimineaţă deasupra Kievului era un avion de luptă ucrainean lovit din greşeală de forţele ucrainene.

În acelaşi timp, guvernatorul provinciei Belgorod din sudul Rusiei a spus că şapte clădiri rezidenţiale din regiune au fost avariate de bombardamente ale Ucrainei, a relatat agenţia rusă de ştiri RIA, citată de Reuters.

Tot de la Moscova, preşedinta camerei superioare a parlamentului rus, Valentina Matvienko, a declarat vineri că Rusia a pregătit un pachet de sancţiuni de răspuns şi cunoaşte slăbiciunile Occidentului, potrivit agenţiei de presă TASS, de asemenea preluată de Reuters.

Valentina Matvienko este membră a Consiliului de Securitate al Rusiei şi a luat parte la o reuniune în această săptămână la care înalţi oficiali ruşi s-au exprimat în favoarea recunoaşterii independenţei regiunilor separatiste din estul Ucrainei, înaintea invaziei depline a Rusiei asupra vecinului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.