Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul încearcă să lovească tot mai adânc în teritoriul rus: drone ucrainene au fost interceptate în regiunile Briansk şi Kaluga

Ria Novosti
moscova drone

Apărarea antiaeriană rusă a doborât trei drone ucrainene în regiunile Briansk şi Kaluga, a anunţat Rusia joi dimineaţă devreme, fără a indica dacă atacurile au provocat victime sau pagube, informează France Presse, scrie Agerpres.

"În această noapte, o încercare a regimului de la Kiev de a efectua atacuri cu drone a fost dejucată", a comunicat Ministerul Apărării rus pe aplicaţia Telegram.

"Două drone au fost distruse de apărarea aeriană deasupra teritoriului regiunii Briansk", la graniţa cu Ucraina, a anunţat ministerul.

Potrivit aceleiaşi surse, un al treilea dispozitiv "a fost detectat şi distrus de apărarea aeriană deasupra teritoriului regiunii Kaluga", la sud-vest de Moscova.

Ministerul nu a oferit nicio informaţie despre eventuale pagube sau victime.

Rusia este acum vizată aproape zilnic de drone precum atacul de miercuri ce a ucis trei persoane în regiunea rusă Belgorod, la graniţa cu Ucraina, potrivit guvernatorului Viaceslav Gladkov, care a acuzat forţele armate ale Kievului.

Pentru a şasea zi consecutiv, capitala Rusiei a fost de asemenea miercuri ţinta dronelor, care i-au perturbat traficul aerian şi au produs pagube materiale fără a provoca victime.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat, la sfârşitul lunii iulie, faptul că "războiul ajunge pe teritoriul Rusiei", aminteşte AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.