Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul, luat cu asalt de forțele ruse! Rusia urmăreşte să ocupe Kievul şi să îl ucidă pe Zelenski - este avertismentul consilierului prezidențial ucrainean

Twitter
Volodimir Zelenski

Rusia urmăreşte să ocupe Kievul şi să îl ucidă pe preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat vineri consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak, în contextul asaltului la care forţele ruse supun capitala Kiev, relatează Reuters, conform AGERPRES.

Podoliak a mai spus că preşedintele Zelenski se află în Kiev. El a mai atras atenţia cu Ucraina se confruntă cu o penurie de combustibil.

În acelaşi timp, consilierul prezidenţial a precizat că Ucraina a doborât două rachete de croazieră şi un avion ale Rusiei deasupra Kievului.

Departamentul de Stat de la Washington a transmis anterior că SUA consideră că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski ar fi "principala ţintă a agresiunii ruse".

Însuşi Zelenski a declarat vineri dimineaţă că are informaţii că "inamicul" rus l-a declarat ţinta numărul unu şi că familia sa este ţinta numărul doi.

Preşedintele ucrainean a dat asigurări că a rămas în capitala Kiev, dezminţind informaţii false cum că ar fi părăsit oraşul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.