Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Killers of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese, lansat în cinematografele din întreaga lume la sfârşitul lunii octombrie

sala cinema

„Killers of the Flower Moon”, în regia lui Martin Scorsese, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume simultan la sfârşitul lunii octombrie, anulând o lansare limitată planificată la începutul acestei luni, potrivit Variety, potrivit news.ro.

Studiourile Apple au anunţat marţi că opera lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio şi Lily Gladstone în rolurile principale, va ajunge în cinematografe pe 20 octombrie, urmând ca debutul în streaming pe Apple TV+ să aibă loc la o dată nedeterminată. Acest lucru pivotează de la o lansare limitată anunţată anterior, stabilită pentru 6 octombrie. Paramount Pictures colaborează cu monolitul tehnologic pentru distribuţie.

În timp ce motivul pentru lansarea limitată eşuată nu a fost dezvăluit, Hollywood-ul continuă să se lupte cu grevele duble ale sindicatelor fără un sfârşit imediat la vedere.

În cazul în care SAG-AFTRA şi AMPTP nu reuşesc să ajungă la un acord, distribuţia de vedete a lui Scorsese nu va putea promova thrillerul poliţist cu buget mare. O lansare amplă şi spectaculoasă ar putea fi benefică pentru „Killers of the Flower Moon” într-o perioadă în care filmele de toate dimensiunile şi bugetele au avut dificultăţi în a se impune în lansări limitate, singurul câştigător notabil de la pandemie fiind „Everything Everywhere All at Once". Apple şi Paramount vor câştiga probabil mai mult avânt cu un impuls puternic la nivel global.

„Killers of the Flower Moon” este povestea unei serii de crime susţinute de colonişti albi care vizează bogata naţiune Osage din Oklahoma, care se află în posesia unor câmpuri petroliere nepreţuite.

Filmul a fost bine primit de critică chiar înainte de debutul său din luna mai la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost ovaţionat timp de nouă minute. Filmul îi are ca protagonişti pe DiCaprio şi Robert De Niro. Gladstone ("Certain Women", "Fancy Dance") a primit aprecieri elogioase pentru interpretarea sa la debut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.