Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Clijsters şi Andy Roddick au reacţionat la declaraţiile Carolinei Wozniacki privind wild-cardul primit de Simona Halep la Miami

MPI04 / Capital pictures / Profimedia
simona halep miami

Kim Clijsters a revenit la podcastul lui Andy Roddick pentru a discuta despre wild card-ul acordat Simonei Halep la Miami şi mai exact în ceea ce priveşte opiniile danezei Caroline Wozniacki pe această temă, potrivit news.ro.

Ultima dată când Clijsters a fost în emisiune, statutul lui Halep nu era încă cunoscut. Cu toate acestea, doar o lună mai târziu, Halep a câştigat apelul şi a concurat pentru prima dată din 2022 la Miami.


Wozniacki, însă, nu a fost impresionată de decizia turneului de a-i acorda lui Halep un loc pe tabloul principal.

"A fost foarte precaută când a spus-o, dar, în esenţă, nu crede că oamenii care s-au dopat ar trebui să se întoarcă şi să primească wild card-uri", a spus Roddick. "Lui Halep nu i-a plăcut. A intrat în defensivă şi a spus că nu este o trişoare, că nu s-a dopat. Se vede că a fost deranjată".

Roddick nu este de acord în mod deschis cu Wozniacki, spunând că "este o afacere, iar tu o vrei pe [Halep] ca subiect de poveste".

"Când cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva pentru a deveni un atlet mai bun, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline", a spus Clijsters. "Situaţia lui Halep este complet diferită, ea a fost testată pozitiv fără să ştie că are acea substanţă".

Nu este prima dată când se dezbate cazul dopajului şi al wild cardurilor şi, în mod ironic, nu este prima dată când Halep este implicată, notează tennis.com.

"Halep a fost înregistrată în 2017, când Şarapova a revenit după ce a ispăşit pedeapsa şi a primit un wild card, spunând că absolut sub nicio formă cineva care a fost depistat pozitiv nu ar trebui să primească wild carduri", a spus Roddick.

"Faptul că a spus ceva despre Maria în trecut arată viziunea ei despre cum priveşte dopajul şi că nu este o trişoare", a spus Clijsters. "În mintea ei, ea nu a trişat, iar eu chiar cred asta".

Simona Halep a fost învinsă, marţea trecută, de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la Miami Open, după ce TAS a redus suspendarea sa de la patru ani la nouă luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.