Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kim Jong-un a inspectat şantierul naval militar Nampo

nbcnews.com
kim jong un

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a inspectat un șantier naval și a subliniat importanța unei forțe navale puternice în "pregătirile de război", a anunțat vineri presa de stat KCNA, informează Rador Radio România.

Vizita lui Kim Jong-un este făcută publică după ce Coreea de Nord a testat duminică noile sale rachete de croazieră lansate de pe submarin (SLCM), lansând o rachetă îmbunătățită pentru a doua oară într-o săptămână și accelerând înarmarea nucleară a marinei sale, potrivit presei de stat. "Întărirea forței navale este cea mai importantă problemă în avansarea pregătirilor de război", a declarat Kim, citat de KCNA, în timpul vizitei sale la șantierul naval Nampho, o bază militară de construcții navale denumită și Nampo.

Kim Jong-un a fost informat cu privire la diferite construcții de nave de război, în cadrul unui "plan uriaș" decis de conducerea nord-coreeană, a precizat KCNA, fără a oferi detalii. Luni, KCNA a precizat că liderul nord-coreean a inspectat construcția unui submarin nuclear și a discutat aspecte legate de fabricarea altor tipuri de nave de război noi, dar nu a oferit, de asemenea, detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.